ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρχονται τα 3α Specialist Awards της Gourmet Exhibition

Ένας διαγωνισμός ποιότητας ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων με την αιγίδα της Gourmet Exhibition.

13.01.2021| Updated: 25.06.2021
Έρχονται τα 3α Specialist Awards της Gourmet Exhibition

«Κυρίαρχος στόχος των Specialist Awards, αποτελεί η προστιθέμενη αξία και η ανάδειξη των εκλεκτότερων ελληνικών προϊόντων και του ελληνικού brand name. Κορυφαία ελληνικά προϊόντα διαγωνίζονται, για μια θέση, στα ράφια του κόσμου μέσα από ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και ακέραιο θεσμό βραβείων» εξηγεί ο διοργανωτής των βραβείων, εμπνευστής της Gourmet Exhibition και ιδιοκτήτης του παντοπωλείου Olicatessen και του KB Store της Θεσσαλονίκης, Αλέξης Στεφανίδης.

Τα Specialist Awards θεσπίστηκαν το 2019 στο πλαίσιο της Gourmet Exhibition – της έκθεσης ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων που διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από το 2016 -, κι εφέτος επιστρέφουν με διευρυμένες θεματικές ενότητες βραβείων, 27 στο σύνολο, που εμπεριέχουν όλη τη γκάμα των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων.

«Δεν πρέπει να σβήσει η φλόγα της δημιουργίας. Αντίθετα ας κρατήσουμε για προσάναμμα, τις γραφειοκρατίες που βάλαμε στα πολύτιμα χρόνια της ζωής μας. Όσο δημιουργούμε θα υπάρχουμε και θα χαμογελάμε. Όσο υπάρχουμε θα δημιουργούμε. Πάντα στο πρόσημο της παραγωγής θέλω να είμαστε και να δημιουργούμε όμορφα πράγματα. Λοιπόν, ξέρεις, πιστεύω πολύ στο επώδυνο σήμερα. Νομίζω ότι χτίζει πολύ γερά θεμέλια για το αύριο. Έχω την αίσθηση πως όλοι εμείς και εσείς και όσοι ασχολούνται με τη μαζική αναμετάδοση θεμάτων των παραγωγών στήνουμε το σύγχρονο ελληνικό brand name» λέει ο Αλέξης.

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ανοίξει και τα αποτελέσματα είναι προγραμματισμένα να ανακοινωθούν τον Απρίλη του 2021. Περισσότερες πληροφορίες στο site της Gourmet Exhibition: https://gourmetexhibition.com/

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών