ΕΞΟΔΟΣ

Gastronomy Tuesdays στο Athénée

Με πρώτο καλεσμένο τον Αθηναγόρα Κωστάκο ξεκινάει ένα πολλά υποσχόμενο γαστρονομικό σερί.

21.10.2019

Με πρώτο καλεσμένο τον Αθηναγόρα Κωστάκο ξεκινάει ένα πολλά υποσχόμενο γαστρονομικό σερί.

Τις Τετάρτες του φετινού καλοκαιριού το Island του ομίλου Πανά καθιέρωσε βραδιές γαστρονομίας με πολλούς και καλούς προσκεκλημένους μάγειρες. Το σερί συνεχίζεται και καθώς φθινοπωριάζει, με σκοπό να διαρκέσει και όλο τον χειμώνα, στο κέντρο της Αθήνας, στο Athénée, το οποίο θα παραχωρεί την κουζίνα του μια φορά κάθε μήνα σε Έλληνες και διεθνείς chefs που θα ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό μενού.

Η αυλαία των “Gastronomy Tuesdays” ανοίγει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου με ένα πολύ ενδιαφέρον μενού (βλ. παρακάτω) που έχει σχεδιάσει ο καλός σεφ Αθηναγόρας Κωστάκος. Τον Αθηναγόρα οι περισσότεροι τον γνωρίσαμε στο μυκονιάτικο Bill and Coo, κι αργότερα από τις επιμέλειες του σε γνωστά εστιατορικά projects όπως τον Scorpio και το Branco στη Μύκονο, αλλά και το Mazi στο Λονδίνο, στην πόλη όπου τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει την κουζίνα του εστιατορίου Meraki.

Menu Degustation

Στρείδι / σπινιάλο

Καπνιστός ταραμάς / καμένα λαχανικά / ντομάτα

Χταπόδι / burrata / οξύμελι / ψωμί

Χριστόψαρο / αυγολέμονο / αγκινάρα / πίκλα καρότο – αρακάς

Μάγουλο μπρεζέ / μελιτζάνα miso / πατάτα / κρέμα γραβιέρας

Ελληνικός καφές / λευκή καραμελωμένη σοκολάτα / κάρδαμο / λεμόνι

Ώρα προσέλευσης 9μμ

Athénée, Boυκουρεστίου 9, Αθήνα Κρατήσεις: Τ/210-32.51.430

www.facebook.com/atheneeathens

www.instagram.com/athenee_athenee

 

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών