ΕΞΟΔΟΣ

«Gastronomy Tuesdays» στο Athénée

Με τον σεφ Κωνσταντίνο Φωτεινάκη συνεχίζονται την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου οι βραδιές γαστρονομίας στο Athénée.

09.12.2019

Με τον σεφ Κωνσταντίνο Φωτεινάκη συνεχίζονται την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου οι βραδιές γαστρονομίας στο Athénée.

Με νωπή ακόμα τη γεύση από το χριστόψαρο με αυγολέμονο και το μάγουλο μπρεζέ με μελιτζάνα miso από το μενού 5 σταδίων που ετοίμασε στην δική του γαστρονομική Τρίτη ο Αθηναγόρας Κωστάκος στο κοσμοπολίτικο Athénée, αναμένουμε πως και πως την βραδιά που τη σκυτάλη στην κουζίνα θα πάρει ο Κωνσταντίνος Φωτεινάκης.

Ο νεαρός, αλλά πεπειραμένος Executive chef του ξενοδοχειακού ομίλου Bill & Coo Mykonos έχει σχεδιάσει ένα μενού degustation με δυνατά αρώματα και αυτή την ξεχωριστή φινέτσα που χαρακτηρίζει την μαγειρική του.

Chef Κωνσταντίνος Φωτεινάκης

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου Ώρα 9 μμ

Menu Degustation

Καναπεδάκια

***

Kαραβίδα

Κολοκύθα, Νεροκάρδαμο, Περγαμόντο

***

Μπακαλιάρος

Αγκινάρα, καρότο, αλα πολίτα

***

Moσχάρι

Μανιτάρια, Φουντούκια, Κουνουπίδι

***

Alpaco Σοκολάτα

Πραλίνα φουντουκιού, γάλα με κουρκουμά

Το Gastromomy Tuesdays του Δεκεμβρίου γίνεται σε συνεργασία με την Goldair Handling για την υποστήριξη των σκοπών της ActionHellas. Athénée, Boυκουρεστίου 9, Αθήνα, Κρατήσεις: 210 3251430

https://www.facebook.com/atheneeathens

https://www.instagram.com/athenee_athenee

 

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών