Με τον σεφ Κωνσταντίνο Φωτεινάκη συνεχίζονται την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου οι βραδιές γαστρονομίας στο Athénée.
Με νωπή ακόμα τη γεύση από το χριστόψαρο με αυγολέμονο και το μάγουλο μπρεζέ με μελιτζάνα miso από το μενού 5 σταδίων που ετοίμασε στην δική του γαστρονομική Τρίτη ο Αθηναγόρας Κωστάκος στο κοσμοπολίτικο Athénée, αναμένουμε πως και πως την βραδιά που τη σκυτάλη στην κουζίνα θα πάρει ο Κωνσταντίνος Φωτεινάκης.
Ο νεαρός, αλλά πεπειραμένος Executive chef του ξενοδοχειακού ομίλου Bill & Coo Mykonos έχει σχεδιάσει ένα μενού degustation με δυνατά αρώματα και αυτή την ξεχωριστή φινέτσα που χαρακτηρίζει την μαγειρική του.
Chef Κωνσταντίνος Φωτεινάκης
Τρίτη 17 Δεκεμβρίου Ώρα 9 μμ
Menu Degustation
Καναπεδάκια
***
Kαραβίδα
Κολοκύθα, Νεροκάρδαμο, Περγαμόντο
***
Μπακαλιάρος
Αγκινάρα, καρότο, αλα πολίτα
***
Moσχάρι
Μανιτάρια, Φουντούκια, Κουνουπίδι
***
Alpaco Σοκολάτα
Πραλίνα φουντουκιού, γάλα με κουρκουμά
Το Gastromomy Tuesdays του Δεκεμβρίου γίνεται σε συνεργασία με την Goldair Handling για την υποστήριξη των σκοπών της ActionHellas. Athénée, Boυκουρεστίου 9, Αθήνα, Κρατήσεις: 210 3251430
https://www.facebook.com/atheneeathens
https://www.instagram.com/athenee_athenee