ΕΞΟΔΟΣ

Gastronomy Wednesdays στο Island

Αυτή την Τετάρτη 29 Μαΐου ο chef Γκίκας Ξενάκης μαγειρεύει στην αθηναϊκή ριβιέρα.

29.05.2019

Αυτή την Τετάρτη 29 Μαΐου ο chef Γκίκας Ξενάκης μαγειρεύει στην αθηναϊκή ριβιέρα.

Τον γνωστό από το εστιατόριο Aleria, κι όχι μόνο, σεφ Γκίκα Ξενάκη, συναντάμε αυτή την Τετάρτη στο εστιατόριο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο πλαίσιο του Gastronomy Wednesdays που παρουσιάζονται κάθε Τετάρτη, με φιλοξενούμενους διακεκριμένους Έλληνες chef. Θα σερβίρεται ένα ειδικά σχεδιασμένο για τη βραδιά μενού που συχνά θα περιλαμβάνει και κάποια signature πιάτα τους.

Ειδικά για αυτή την Τετάρτη το μενού του σεφ Γκίκα Ξενάκη θα είναι το εξής:

Kεράσµατα  

Fish & chips

Ταραµοσαλάτα / Πατάτα/ Αυγά Ρέγγας  

Χορτόπιτα

Τραγανό φύλλο/ Αγρία χόρτα/ Φέτα 

Καβούρι

Μαραθόριζα / Ροδάκινο / Χαµοµήλι   

Γιουβαρλάκι

Tartare µοσχαριού Ω3 / Αυγολέµονο / Λάδι άνηθου  

Μπακαλιάρος Καρότο / Κακαβιά / Αλµυρίκια  

Αρνάκι

Αγκινάρες / Κολοκυθάκι / Κανθαρέλες  

Βερίκοκο

Σοκολάτα ivoire / Αµύγδαλο / Λουίζα

Dinner Menu: 55 ευρώ  


Κρατήσεις: 210 96 53 563 -564  Ιsland, 27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών