Έφτασε η σεζόν της μαρμελάδας και των γλυκών κουταλιού!
Στις καλοκαιρινές Γλυκές Αλχημείες συγκεντρώνουμε τις καλύτερες συνταγές του Στέλιου Παρλιάρου για μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού και κομπόστες με όλα τα καλοκαιρινά φρούτα. Και ακόμα, σας προτείνουμε νόστιμα και ευφάνταστα γλυκά για να αξιοποιήσετε τις δημιουργίες σας κάπως αλλιώς.
Φράουλα, κεράσι, σταφύλι, πεπόνι, σύκο, καρπούζι, βερίκοκα, ροδάκινα, σμέουρα και νεκταρίνια θα μετατραπούν σε ωραιότατες μαρμελάδες και γλυκά. Όμως, εκτός από τις κλασικές γεύσεις, σας δίνουμε ωραίους τολμηρούς συνδυασμούς όπως μαρμελάδα ντομάτα με φέτες λεμονιού και άλλες ιδέες που θα σας εκπλήξουν.
Και αφού τα δοκιμάσουμε όλα αυτά, γιατί να μην τα χρησιμοποιήσουμε μέσα σε ολοκληρωμένα γλυκά όπως μους με κομπόστα, μπισκότα με μαρμελάδα ή πασταφλόρα;
Ένα τεύχος γεμάτο ιδέες για να αξιοποιήσουμε τα ωραία ζουμερά καλοκαιρινά φρούτα!
Οι Γλυκές Αλχημείες κυκλοφορούν με την «Καθημερινή της Κυριακής»