ΕΞΟΔΟΣ

«Γλυκές Αλχημείες» κυκλοφορούν!

Ένα τεύχος - αφιέρωµα στη χώρα που γέννησε µερικά από τα ωραιότερα γλυκά του κόσµου. Μους, προφιτερόλ, µπαµπάς µε ρούµι, ρελιζιέζ, τούρτα όπερα, µιλφέιγ, όλες οι κλασικές συνταγές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής θα παρελάσουν από τις σελίδες µας.

14.05.2018

Ο γύρος της Γαλλίας μέσα από 50 γλυκά!

Ένα τεύχος – αφιέρωµα στη χώρα που γέννησε µερικά από τα ωραιότερα γλυκά του κόσµου. Μους, προφιτερόλ, µπαµπάς µε ρούµι, ρελιζιέζ, τούρτα όπερα, µιλφέιγ, όλες οι κλασικές συνταγές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής θα παρελάσουν από τις σελίδες µας.

To Τop 10 των γαλλικών γλυκών: Οι δέκα συνταγές που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιµάσετε.
Τα άγνωστα γλυκά της Γαλλίας: Οπως τα κατέγραψε ο αξέχαστος σεφ Γκαστόν Λενότρ στα βιβλία του.
Η µεγάλη επιστροφή των σου: Με την ίδια ζύµη φτιάχνουµε προφιτερόλ, σου, ρελιζιέζ και παρί µπρεστ.
Μαρµελάδες α λα φρανσέζ: Ιδιαίτεροι συνδυασµοί για αξέχαστες µαρµελάδες.

Αυτή την Κυριακή,20/05, με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών