ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γλυκές Αλχημείες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

10.09.2018| Updated: 25.06.2021
Γλυκές Αλχημείες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου

Γλυκά με άρωμα Ελλάδας

Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και πηγαίνει την ελληνική ζαχαροπλαστική ένα βήμα πιο πέρα. Με δημιουργική διάθεση, αστείρευτη φαντασία και σεβασμό για τις εκλεκτές πρώτες ύλες της πατρίδας μας, δημιουργεί μια σειρά από γλυκά που αποπνέουν Ελλάδα.

Γλυκά του τρύγου
Κλασικά και μοντέρνα γλυκά με μούστο και πετιμέζι, όπως μουστοκούλουρα, πετιμεζόπιτα και τούρτα με μουσταλευριά.

Τα τέλεια σιροπιαστά
Αμυγδαλόπιτα, μελαχρινό, εκμέκ κανταΐφι, μπακλαβάς και άλλα γλυκά ταψιού που μας μυούν στην μαγική τέχνη των σιροπιαστών γλυκών.

Πίτες & κέικ
Ψήνουμε φανουρόπιτες και άλλα ελληνικά κέικ, αλλά και νόστιμες γλυκές πίτες, από γαλατόπιτα μέχρι λεμονόπιτα και πορτοκαλόπιτα.

Ακόμη, γλυκά με μέλι, πρωτότυπα κεράσματα με ελληνικά τυριά, σπιτικό υποβρύχιο και «παρλιαρικές» δημιουργίες όπως σιμιγδαλένιος χαλβάς γεμιστός με κρέμα, αλλά και νηστίσιμη τούρτα από φανουρόπιτα και σοκολάτα.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών