ΕΞΟΔΟΣ

Γλυκές Αλχημείες

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

16.01.2018

Οι καλύτερες συνταγές για κέικ του Στέλιου Παρλιάρου

Ενα τεύχος-έκπληξη µε 50 δοκιµασµένες συνταγές για όλα τα γούστα:

απλά και καθηµερινά κέικ, γιορτινά κέικ-υπερπαραγωγή, κέικ όλο σοκολάτα, διάσηµα κέικ από όλο τον κόσµο, αλλά και «υγιεινά» κέικ, χωρίς γλουτένη, χωρίς βούτυρο, νηστίσιµα!

Μια συλλεκτική έκδοση που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών