ΕΞΟΔΟΣ

Γλυκιές δημιουργίες στην Καβάλα

Για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε από Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ το Μονοπάτι των Χριστουγέννων προς τη νύχτα των ευχών που σηματοδότησε και …

02.02.2018

Για τέταρτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε από Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ το Μονοπάτι των Χριστουγέννων προς τη νύχτα των ευχών που σηματοδότησε και την έναρξη των εορταστικών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της γιορτής παρουσιάστηκαν πρωτότυπες καλλιτεχνικές δημιουργίες από τοπικούς ζαχαροπλάστες, οι οποίοι έβαλαν όλη την τέχνη τους για να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους. Η βραδιά συνεχίστηκε με συναυλία ενώ οι θαμώνες απόλαυσαν ζαχαρωτά και ζεστό τσάι. Στο τέλος όλα τα παιδιά έκαναν μια ευχή ελευθερώνοντας στον ουρανό ιπτάμενα φαναράκια που γέμισαν το νυχτερινό ουρανό. Το περιοδικό «Γαστρονόμος» στήριξε τη γιορτή ως χορηγός επικοινωνίας και οι συντάκτες του ξεχώρισαν την γλυκιά δημιουργία «σταθμός Λαρίσης» του ξυλόφουρνου Ιωσηφίδη (βλ. φωτό).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών