ΕΞΟΔΟΣ

Η ελληνική κουζίνα στα καλύτερά της

O Γαστρονόμος γιορτάζει τα 10 χρόνια έκδοσης του με ένα συλλεκτικό τεύχος, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

04.05.2016

O Γαστρονόμος γιορτάζει τα 10 χρόνια έκδοσης του με ένα συλλεκτικό τεύχος, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι.

Μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες σεφ μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά της τέχνης τους και ετοιμάζουν 60 μοναδικά ελληνικά φαγητά, όπως ακριβώς θα έπρεπε να μαγειρεύονται.

Το τεύχος περιλαμβάνει:

1. ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: Οι σεφ προτείνουν την καλύτερη εκδοχή των παραδοσιακών ελληνικών φαγητών. Πώς φτιάχνονται τα νοστιμότερα γεμιστά; Ποια είναι η τέλεια χορτόπιτα; Ποιο είναι το μυστικό του πιο λαχταριστού λαχανοντολμά;

2.ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ: Τεχνική και φαντασία απογειώνουν ντόπια προϊόντα και παραδοσιακούς συνδυασμούς.

3.ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ: Φέτα, ελιές, γιαούρτι, μέλι, αυγοτάραχο, κρόκος Κοζάνης, σε πρωτότυπες, μοναδικές συνταγές. Επίσης, το ελληνικό ελαιόλαδο ως το απόλυτο άρτυμα: πώς θα απολαύσουμε τη γευστική του υπεροχή.

4.Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΑΣ: Ελληνικά προϊόντα, γλυκά υψηλού επιπέδου από τον κορυφαίο Έλληνα ζαχαροπλάστη.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών