ΕΞΟΔΟΣ

Η νηστεία ξεκινά….τώρα!

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

07.02.2018

Ο Γαστρονόµος Φεβρουαρίου κηρύσσει την έναρξη της νηστείας.
• Κούλουµα 2018: ένα τραπέζι µε τις πιο πρωτότυπες καθαροδευτεριάτικες νοστιµιές.
• Λαδολαγάνα, η νέα λαγάνα διά χειρός Σωτήρη Ευαγγέλου.
• Πόσες ταραµοσαλάτες ξέρετε να φτιάχνετε; Η Νένα Ισµυρνόγλου καταρρίπτει τα ρεκόρ!
• Πρωινό µε ταχίνι: νέες συνταγές για να αρχίσει σωστά η µέρα.
• Ρεπορτάζ: όλα όσα πρέπει να ξέρουµε για τα αυγά ψαριών.
• Αποκριές στον Τύρναβο: ιδιαίτερες, διονυσιακές γεύσεις από την πατρίδα του τσίπουρου.
• Paul Bocuse: Μια συναρπαστική ξενάγηση στη ζωή και στις συνταγές του σηµαντικού Γάλλου σεφ.
• Τα νέα cheesecakes του Στέλιου Παρλιάρου.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών