ΕΞΟΔΟΣ

Καλοκαίρι εις την νιοστή

Την Κυριακή, 8/07, με την Καθημερινή.

02.07.2018

Στο καλοκαιρνινό τεύχος του Γαστρονόμου:

  • Μαγειρεύουμε με καλοκαιρινά φρούτα
  • Δοκιμάζουμε τη φλογερή κουζίνα της Ζάκυθος
  • Ετοιμάζουμε χόρτα με… άποψη
  • Σκαρώνουμε ένα μοντέρνο μενού με ναξιώτικο αξάν
  • Πίνουμε κοκτέιλ με ονομασία προέλευσης
  • Φτιάχνουμε την τέλεια σάλτσα ντομάτας
  • Ψήνουμε πίτσες διά χειρός Πέσκια

Αυτή την Κυριακή με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών