ΕΞΟΔΟΣ

«Καυτός» Γαστρονόμος

Η µαγειρική χωρίς µυστικά… Οι καλύτερες µεξικάνικες συνταγές, µε απλά, µεσογειακά υλικά. Ταξίδι στην άγνωστη Σέριφο. Πεντανόστιµοι, εύκολοι µεζέδες για τσίπουρο και ούζο. Μαρµελάδες που …

03.07.2017

Η µαγειρική χωρίς µυστικά…

Οι καλύτερες µεξικάνικες συνταγές, µε απλά, µεσογειακά υλικά. Ταξίδι στην άγνωστη Σέριφο. Πεντανόστιµοι, εύκολοι µεζέδες για τσίπουρο και ούζο. Μαρµελάδες που θα αφήσουν… εποχή, από τον Στέλιο Παρλιάρο. Καλοκαιρινές µακαρονάδες, σαλάτες µε βλίτα, θεσπέσια γεµιστά.

Foodie Guide: Βόλτα στο Ρέθυµνο / Οι καλύτερες τυρόπιτες της Αθήνας / Προτάσεις για φαγητό σε όλη τη χώρα.

Αυτή την Κυριακή, 9/7, με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών