ΕΞΟΔΟΣ

Konstantin Filippou στο Elements της Σαντορίνης

Σταματήστε ότι κάνετε. Ο διάστερος Ελληνοαυστριακός σεφ μαγειρεύει για ένα μόνο βράδυ, την Κυριακή στις 30 Ιουνίου στο εστιατόριο Elements του Canaves Oia Epitome!

27.06.2019

Σταματήστε ότι κάνετε. Ο διάστερος Ελληνοαυστριακός σεφ μαγειρεύει για ένα μόνο βράδυ, την Κυριακή στις 30 Ιουνίου στο εστιατόριο Elements του Canaves Oia Epitome!

Το Canaves Oia Epitome, το νέο ξενοδοχείο του Ομίλου ξενοδοχείων Canaves Oia υποδέχεται την Κυριακή 30 Ιουνίου στο εστιατόριο Elements, για μία μόνο βραδιά, τον βραβευμένο με 2 αστέρια Michelin σεφ Konstantin Filippou!

O Konstantin Filippou γεννήθηκε στο Γκρατς από Έλληνα πατέρα κι είναι μισός Αυστριακός, αφού εκεί έζησε όλη τη ζωή του, αλλά, όπως λέει ο ίδιος, τα καλοκαίρια του στην Ελλάδα είναι αυτά που τον στιγμάτισαν γευστικά. Μαθήτευσε σε εστιατόρια όπως το Le Gavroche στο Λονδίνο, αλλά και το Arzak στο Σαν Σεμπαστιάν. Πήρε το πρώτο του αστέρι Michelin στο εστιατόριο Novelli, στο οποίο είχε την επιμέλεια του μενού. Άλλο ένα αστέρι μερικά χρόνια αργότερα, το 2014, για το μόλις ενός έτους, τότε, δικό του εστιατόριο, το Konstantin Filippou στη Βιέννη. Από πέρσι απολαμβάνει και το δεύτερο αστέρι Michelin που κατέκτησε επάξια.

Το μενού:

Amuse:
Cucumber. Plum. Mustard. Tuna.

Menu:
Brandade. Amur carp.  Caviar. (Signature dish)
Scallop. Hazelnut. Mushroom. Truffle. Marrow.
Unagi. Mangalitza. Mustard. Fennel.
Langostino. Veal tongue. Cochayuyo. Citrus.

Desert:
Yogurt. Tarragon. Apricot.

Τιμή Μενού: 130 €
Wine Pairing (προαιρετικά): 50 €
Ώρα έναρξης: 20:30
Απαιτείται κράτηση στο τηλ.: 22860 72499


Ξενοδοχείο Canaves Oia Epitome, Οία, Σαντορίνη, Τ/22860-71.453.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών