ΕΞΟΔΟΣ

Μαθήματα τοπικής γαστρονομίας από γνωστούς σεφ

Με σκοπό την ανάδειξη της μεσσηνιακής γαστρονομίας πραγματοποιήθηκαν προσφάτως στο Costa Navarino σεμινάρια για τους επαγγελματίες της εστίασης από το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη».

07.06.2016| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Νίκος Εξαρχόπουλος

Με σκοπό την ανάδειξη της μεσσηνιακής γαστρονομίας πραγματοποιήθηκαν προσφάτως στο Costa Navarino σεμινάρια για τους επαγγελματίες της εστίασης από το Ίδρυμα «Καπετάν Βασίλη».

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών