ΕΞΟΔΟΣ

Meet the lamb

Το meet the lamb βάζει στο μικροσκόπιο το αρνί και το τοποθετεί ξανά στο τραπέζι μας.

06.02.2018

Το meet the lamb βάζει στο μικροσκόπιο το αρνί και το τοποθετεί ξανά στο τραπέζι μας.

  • Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο κλάδος της κρεοπαραγωγικής προβατοτροφίας
  • Η κατανάλωση του πρόβειου κρέατος ως μια νέα τάση
  • Το πρόβειο κρέας στην ελληνική αγορά
  • Ο ρόλος των επαγγελματιών

Αυτά είναι τα θέματα που θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια του Meet the lamb την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Στάυρος Νιάρχος. Η ημερίδα θα εστιάσει στα επόμενα βήματα και τις δράσεις της καμπάνιας «Meet the lamb» αλλά και στην προώθηση του οδηγού για τις κοπές του πρόβειου κρέατος. Η εκδήλωση αφορά επαγγελματίες του χώρου που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή, την επεξεργασία, την τυποποίηση αλλά και την εμπορία του πρόβειου κρέατος. Ακόμα δυναμικό παρών θα δώσουν εκπρόσωποι από τους κλάδους της εστίασης, του τουρισμού και της διατροφής.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση θα βρείτε εδώ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών