ΕΞΟΔΟΣ

Μenu degugastion στο Premiere

Το Σάββατο 17 Μαρτίου όσοι αποφασίσουν να γευματίσουν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Intercontinental θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα μοναδικό μενού degustation.

13.03.2018

Το Σάββατο 17 Μαρτίου όσοι αποφασίσουν να γευματίσουν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Intercontinental θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα μοναδικό μενού degustation. Το μενού επιμελείται ο βραβευμένος σεφ Παύλος Κυριάκης παρέα με τον σεφ του εστιατορίου Premiere Μιχάλη Νουρλόγλου και την υπόλοιπη ομάδα του. Θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε βασιλικό καβούρι με αβοκάντο, λαβράκι ψημένο σε βούτυρο με χουρμά, λεμόνι και σαλσίφι, φουα γκρα με κάσιους και φράουλες αλλά και φιλέτο μόσχου με κρούστα από πιπέρια, πετιμέζι και πουρέ καρότου. Φυσικά δε θα λείπει το επιδόρπιο: Μπανάνα με πράσινο μήλο, μια κρεμ μπρουλέ κάρδαμο και σορμπέ καφίρ λάιμ. Το γεύμα θα σας κοστίσει 85 ευρώ το άτομο.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του μενού και οι οινικές επιλογές που προτείνουν οι σεφ μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών