ΕΞΟΔΟΣ

Νέο τεύχος Γλυκές Αλχημείες

Ένα τεύχος γεμάτο ιδέες για να αξιοποιήσουμε τα ωραία χειμωνιάτικα φρούτα!

12.02.2020
Φωτογραφία: Αλκης Καλούδης

Τα φρούτα του χειμώνα μπαίνουν στο βάζο

 

Έχει και ο χειμώνας τους δικούς του θησαυρούς: πορτοκάλια και λεμόνια, περγαμόντα και μανταρίνια, μπανάνες και κυδώνια, κι ένα σωρό άλλα φρούτα. Ευκαιρία να φτιάξουμε λαμπερές μαρμελάδες, γλυκά κουταλιού και κομπόστες, με τις συνταγές και τα πολύτιμα μυστικά του Στέλιου Παρλιάρου.


 

Εκτός από τις κλασικές γεύσεις, σας προτείνουμε τολμηρούς και πρωτότυπους συνδυασμούς που θα σας καταπλήξουν, όπως μαρμελάδα καρότο με σέλινο, αλλά και γλυκό κουταλιού κρεμμύδι, για να συνοδεύσετε τυριά, αλλά και εξαίσιες μαρμελάδες από ξερά φρούτα.

 


 

 

Και αφού τα δοκιμάσουμε όλα αυτά, γιατί να μην τα χρησιμοποιήσουμε μέσα σε ολοκληρωμένα γλυκά όπως τσίζκεϊκ με μαρμελάδα πορτοκάλι, πουτίγκα μαρμελάδας αλλά και μπισκότα «πάστα φλόρα».

 Ένα τεύχος γεμάτο ιδέες για να αξιοποιήσουμε τα ωραία χειμωνιάτικα φρούτα!

                                       Οι Γλυκές Αλχημείες κυκλοφορούν με την «Καθημερινή της Κυριακής» στις 16/2.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών