ΕΞΟΔΟΣ

Νέο τεύχος «Γλυκές Αλχημείες»

Πάσχα µε πολίτικα γλυκά. Κυκλοφορούν και στα περίπτερα

14.03.2018

Πάσχα µε πολίτικα γλυκά

Ο Στέλιος Παρλιάρος µάς ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη της παιδικής του ηλικίας και µας συστήνει τα γλυκά που τον σηµάδεψαν.

  • Αέρινα σιροπιαστά: Λογιών-λογιών µπακλαβάδες και άλλα εµβληµατικά πολίτικα σιροπιαστά που µοσχοβολούν φρέσκο βούτυρο.
  • Οι κρέµες του σαραγιού: Το ταβούκ κιοκσού µια ιδιαίτερη κρέµα µε κοτόπουλο, και πολλές ακόµα κρέµες από τα µαλεµπιτζίδικα της Πόλης.
  • Τσουρέκια & κουλούρια: Γεύσεις µε άρωµα Ανατολής, που θα αφήσουν εποχή στο λαµπριάτικο τραπέζι.

Και µαζί: Υπέροχοι χαλβάδες, αλµυρά & γλυκά κεράσµατα και χαρακτηριστικές συνταγές από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Κωνσταντινούπολης.

Κυκλοφορούν και στα περίπτερα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών