ΕΞΟΔΟΣ

Ο Arnaud Bignon και πάλι στην Ελλάδα

Ο Γάλλος σεφ επιστρέφει στον όμιλο Τραστέλη, αναλαμβάνοντας τη γενική διεύθυνση.

20.03.2018

Τον γνώρισα τον Δεκέμβριο του 2007, όταν μαγείρεψε για τον Γασρονόμο ένα χριστουγεννιάτικο μενού, με κλασικές αγαπημένες συνταγές της γαλλικής επαρχίας. Ήταν μόλις τριάντα τριών ετών, συνεσταλμένος και λιγομίλητος. Γεμάτος αυτοπεποίθεση, όμως -θυμάμαι χαρακτηριστικά πως χειριζόταν τα μυρωδικά- στην κουζίνα του τίποτα δεν γινόταν στην τύχη. Ευγενής και πρόθυμος να μοιραστεί την εμπειρία του και τις γνώσεις του ήταν πολύ αγαπητός στην ομάδα των μαγείρων που τον πλαισίωναν στη Σπονδή, όπου και έμεινε για αρκετά χρόνια και διέπρεψε δίνοντάς της 2* Michelin. Τον τελευταίο καιρό ήταν στο εστιατόριο The Greenhouse στο Λονδίνο, αλλά επειδή οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται, τώρα ο Γάλλος σεφ επιστρέφει στον όμιλο Τραστέλη, αναλαμβάνοντας τη γενική διεύθυνση, προκειμένου να δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην αθηναιϊκή γαστρονομική σκηνή, διεκδικώντας επιπλέον διακρίσεις για τα εστιατόρια του ομίλου.

Υπηρετώντας μια λογική φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών και υποσχόμενη ακόμη περισσότερες μοναδικές γευστικές εμπειρίες, η ομάδα του ομίλου Τραστέλη, ανανεώνεται λοιπόν και πάλι, αποδεικνύοντας πως η συνταγή της επιτυχίας είναι η συνεχής αναζήτηση και διάθεση για εξέλιξη.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών