Μια «ρέγγα που ταξίδεψε στο χρόνο» κι ένα «κερκυραϊκό μπουρδέτο που ήθελε να γίνει ένα cacciucco alla livornese»… σε λίγες μέρες στη Σαντορίνη.
Με τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Chef Ettore Botrini ολοκληρώνει για εφέτος τις προσκλήσεις βραβευμένων Chef από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ο όμιλος ξενοδοχείων Canaves Oia. Η κουζίνα του Elements υπήρξε εφέτος το καλοκαίρι, ένα δημιουργικό πεδίο γαστρονομικής δράσης, παρουσιάζοντας γνωστούς σεφ και πιάτα που άφησαν εποχή. Όσοι, λοιπόν, βρεθούν στη Σαντορίνη την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου θα μπορέσουν να απολαύσουν το μενού που θα ετοιμάσει ο Ettore Botrini, εμπνευσμένο από τη φύση, τον περιβάλλοντα χώρο και τα υλικά με τις μνήμες του από την οικογενειακή του παράδοση κι από τους τόπους που έζησε και ζει.