ΕΞΟΔΟΣ

Ο Chef Nobu Matsuhisa επιστρέφει στη Μύκονο!

Κατά τη διάρκεια του Nobu Fetsival, στις 6 και 10 Ιουλίου, ο σεφ Nobu Matsuhisa θα βρίσκεται στη Μύκονο και το «Matsuhisa Mykonos». Αφορμή για …

04.07.2018

Κατά τη διάρκεια του Nobu Fetsival, στις 6 και 10 Ιουλίου, ο σεφ Nobu Matsuhisa θα βρίσκεται στη Μύκονο και το «Matsuhisa Mykonos». Αφορμή για την επιστροφή του σεφ στο εστιατόριο είναι ο εορτασμός των 15 χρόνων λειτουργίας του που φέτος πέφτει μαζί με τη βράβευση του εστιατορίου με Χρυσό Σκούφο. Από το 2003, οπότε και άνοιξε στη Μύκονο, έγινε το εστιατόριο με τα new style πιάτα με ιαπωνικές βάσεις και λατινοαμερικανικές επιρροές καθιστώντας το ως σήμα κατατεθέν του νησιού και must visit για κάθε επισκέπτη. Στο Nobu Festival οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευτούν τα νέα πιάτα φτιαγμένα με τοπικά υλικά αλλά πάντοτε με τις ιδιαίτερες τεχνικές του σεφ Nobu που θα υποδέχεται τους επισκέπτες για να τους καλωσορίζει στα μυστικά της κουζίνας του.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών