ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Έκτορας Μποτρίνι αναλαμβάνει τη γαστρονομική επιμέλεια στις Katikies

Νέα εποχή για τον ξενοδοχειακό όμιλο Katikies, με τον Έκτορα Μποτρίνι στο τιμόνι των εστιατορίων του.

14.02.2022
Ο Έκτορας Μποτρίνι αναλαμβάνει τη γαστρονομική επιμέλεια στις Katikies

Νέα γαστρονομική εποχή ξεκινά για τον όμιλο πολυτελών ξενοδοχείων Katikies, καθώς ο Έκτορας Μποτρίνι αναλαμβάνει από φέτος την επιμέλεια όλων των εστιατορίων του. Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ είχε βρεθεί ήδη από την περασμένη χρονιά στο τιμόνι της εμβληματικής Σελήνης, ενώ από φέτος η συνεργασία επεκτείνεται, με τον Ελληνο-Ιταλό να υπογράφει το σύνολο της γαστρονομικής εμπειρίας στα ξενοδοχεία του ομίλου στη Μύκονο και στη Σαντορίνη.

«Τόσο εγώ όσο και η ομάδα μου είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που γινόμαστε μέρος της ιστορίας του Ομίλου Katikies, καθώς αισθάνομαι πως η δημιουργική μου φιλοσοφία, την οποία υπηρετώ με προσήλωση σχεδόν ολόκληρη τη ζωή μου, βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με τα υψηλότατα ποιοτικά στάνταρ του συγκεκριμένου brand. Η Σαντορίνη προσφέρει αμέτρητους κρυμμένους γευστικούς θησαυρούς, τους οποίους σκοπεύω να αξιοποιήσω στο έπακρο, σχεδιάζοντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία για τον επισκέπτη μας και προσφέροντάς του την αληθινή γεύση της Ελλάδας και της Μεσογείου στο πιάτο του», δήλωσε ο σεφ.

Αυτή τη στιγμή το εστιατόριο Botrini’s έχει ήδη βρει το κυκλαδίτικο «σπίτι» του στο ξενοδοχείο Katikies Santorini, ενώ παράλληλα ο σεφ θα συνεχίσει την πορεία του στην ιστορική Σελήνη. Το εντυπωσιακό Katikies Kirini, χτισμένο σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Οίας, αποκτά ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο, το Thirasia, που σύμφωνα με την ανακοίνωση του ομίλου θα έχει «μεσογειακό ταπεραμέντο, αλλά σαφείς ιταλικές κατευθύνσεις, με έμπνευση από τη δεύτερη πατρίδα του σεφ και τις μαγειρικές παραδόσεις της Τοσκάνης». Το Katikies Chromata, τέλος, ανανεώνει το εστιατόριο Chroma, στρέφοντάς το προς την εκλεπτυσμένη μεσογειακή κουζίνα, με έμφαση στο ψάρι και στους θησαυρούς της θάλασσας. Όσο για το Katikies Mykonos, τα σχέδια γι’ αυτό θα αποκαλυφθούν σύντομα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών