ΕΞΟΔΟΣ

Ο Γαστρονόμος Μαΐου μαγειρεύει ελληνικές μακαρονάδες

Αυτή την Κυριακή,12/05, με την Καθημερινή

06.05.2019

Στριφτάρια, χυλοπίτες, σκιουφιχτά, φλωμάρια, ματσάτα, μανέστρα, κουσκούς, τραχανάς: η ελληνική παράδοση είναι γεμάτη ξεχωριστά ζυμαρικά. Καταγράφουμε τα είδη, τις ιδιαιτερότητές τους και τα μαγειρεύουμε ακολουθώντας παραδοσιακές αλλά και μοντέρνες, ευφάνταστες συνταγές. Μαζί, αναλυτικό ρεπορτάζ με τα καλύτερα έτοιμα ελληνικά ζυμαρικά της αγοράς και οδηγίες βήμα πώς θα τα φτιάξουμε εύκολα και γρήγορα στο σπίτι.

Ένα τεύχος – έκπληξη που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό νοικοκυριό.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών