ΕΞΟΔΟΣ

Ο γύρος της Γαλλίας σε 45 γλυκά

Ένα τεύχος-αφιέρωμα στη χώρα που γέννησε μερικά από τα ωραιότερα γλυκά του κόσμου. Μους, προφιτερόλ, μπαμπάς µε ρούμι, ρελιζιέζ, τούρτα όπερα, μιλφέιγ - όλες οι κλασικές συνταγές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής θα παρελάσουν από τις σελίδες µας.

18.05.2018
Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης

Ένα τεύχος-αφιέρωμα στη χώρα που γέννησε μερικά από τα ωραιότερα γλυκά του κόσμου. Μους, προφιτερόλ, μπαμπάς µε ρούμι, ρελιζιέζ, τούρτα όπερα, μιλφέιγ – όλες οι κλασικές συνταγές της γαλλικής ζαχαροπλαστικής θα παρελάσουν από τις σελίδες µας.

Τo Τop 10 των γαλλικών γλυκών
Οι δέκα συνταγές που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε!


Τα άγνωστα γλυκά της Γαλλίας
Όπως τα κατέγραψε ο αξέχαστος σεφ Gaston Lenôtre στα βιβλία του.


Η μεγάλη επιστροφή των σου!
Με την ίδια ζύμη φτιάχνουμε προφιτερόλ, σου, ρελιζιέζ και παρί μπρεστ.


Μαρμελάδες à la française
Ιδιαίτεροι συνδυασμοί για αξέχαστες μαρμελάδες.


Ταξίδι στη Λιόν
Ένα οδοιπορικό στην πρωτεύουσα της γαλλικής γαστρονομίας και στα περίχωρά της. Επισκεπτόμαστε εργοστάσια σοκολάτας και φρούτων, οινοποιεία, βραβευμένα εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία-θεσμούς αλλά και την πόλη του μαντολάτου, το γραφικό Μοντελιμάρ. Ακόμη, δοκιμάζουμε τοπικά γλυκά και σας δίνουμε τις συνταγές για να τα φτιάξετε. Κυκλοφορεί στις 20 Μαΐου με την Καθημερινή της Κυριακής

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών