ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο μαγικός κύκλος της ζωής στην Καλλονή

H Καλλονή, ένα πανέμορφο χωριό στην ενδοχώρα της Τήνου φιλοξενεί φέτος το καθιερωμένο γαστρονομικό φεστιβάλ Tinos Food Paths...

14.05.2019| Updated: 25.06.2021
Ο μαγικός κύκλος της ζωής στην Καλλονή

H Καλλονή, ένα πανέμορφο χωριό στην ενδοχώρα της Τήνου φιλοξενεί φέτος το καθιερωμένο γαστρονομικό φεστιβάλ Tinos Food Paths που ξεκίνησε στις 13 Μαΐου και θα συνεχιστεί έως τις 19 Μαΐου. Ακολουθώντας μία κόκκινη κλωστή, οι πρώτοι επισκέπτες του φεστιβάλ έφτασαν στην Καλλονή, της οποίας το όνομα σημαίνει Κάλλος, Καλοσύνη, Ομορφιά και Αρετή και γύρω από αυτές τις λέξεις-έννοιες υφαίνονται οι εκδηλώσεις, οι ενέργειες και οι δράσεις του φετινού Tinos Food Path.

Ταυτόχρονα, σε όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ πραγματοποιούνται παράλληλες εκδηλώσεις στην Παλιά Ψαραγορά στη Χώρα Τήνου όπου θα μαγειρέψουν η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και οι σεφ Βασίλης Αλβανίδης, Ιάκωβος Απέργης, Άρης Βεζενές, Κατερίνα Βάμβουκα με τη Madame Ginger, Δημήτρης Γιγίνης, Αντζελίνα Καλογεροπούλου, Άρτεμις Κοκκιναρά, Νίκος Κουκιάσας, Γεωργία Κουτσούκου, Άγγελος Λάντος, Άκης Λιοκάτης, Ηλίας Μαμαλάκης, Γιάννα Μπαλαφούτη, Ντίνα Νικολάου, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Στέλιος Παρλιάρος και Ελένη Σαβιολάκη.

Παράλληλα, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 12 Μαϊου το 3o Aegean Cocktail & Spirits, πάντα στο πλαίσιο του Tinos Food Paths, με καλεσμένους από την Ελλάδα και τον κόσμο. Τέλος, την Τετάρτη 15 Μαΐου πραγματοποιούνται τα εγκαίνια του Δικτύου Πεζοπορικών Διαδρομών του νησιού – Tinos Trails.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών