ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας καλεί σε brunch στο Athénée

Γλυκά της παλιάς Αθήνας θα απολαμβάνουν οι θαμώνες του Athénée από τις 25/10 και για τρεις Κυριακές.

26.10.2020| Updated: 15.02.2024
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας καλεί σε brunch στο Athénée

Γλυκά της παλιάς Αθήνας θα απολαμβάνουν οι θαμώνες του Athénée από τις 25/10 και για τρεις Κυριακές.

Το περσινό «Lazy Sunday Brunch» του Athénée με δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου αγαπήθηκε, σχολιάστηκε, εντυπωσίασε, σημείωσε μεγάλη επιτυχία και γι’ αυτό αποφασίστηκε να επαναληφθεί. Ξεκινά αυτή την Κυριακή, 25 Οκτωβρίου από τις 12.30 και θα συνεχίσει για τρεις Κυριακές ακόμα. Αυτή τη χρονιά οι γλυκές δημιουργίες θα έχουν αναφορά στην παλιά Αθήνα.

Γεύσεις που όλοι αγαπήσαμε και που είναι δυσεύρετες πλέον, όπως οι αυθεντικές πάστες Serrano και πολλά ακόμα αγαπημένα γλυκά εποχής, θα καταλαμβάνουν ένα μεγάλο τραπέζι, καλυμμένα για λόγους ασφαλείας κάτω από γυάλινες καμπάνες. Ο καθένας θα μπορεί να τα δει και να παραγγείλει αυτά που προτιμάει, τα οποία θα μπορεί να απολαύσει στο τραπέζι του. Εκτός από τα γλυκά, θα μπορεί φυσικά να παραγγείλει και αλμυρά πιάτα από τον πλούσιο κατάλογο του brunch του Athénée.

O Στέλιος Παρλιάρος εννοείται πως θα είναι παρών, σαν οικοδεσπότης, για να μας ενημερώσει για το κάθε γλυκό. Το σκηνικό γιορτινό και ατμοσφαιρικό, με πολλά λουλούδια, και μια παλιομοδίτικη αστική αίγλη, εγκαινιάζει με τον καλύτερο τρόπο την χειμερινή σεζόν. Και τι έχει ετοιμάσει; Τούρτα Serrano, τούρτα αμυγδάλου, μπαμπαδάκια με ρούμι σερβιρισμένα σε ποτήρι με μια απαλή κρέμα, τούρτα Σικάγο εμπνευσμένη από το ομώνυμο παγωτό, που είναι μια από τις εμβληματικές συνταγές του χώρου, κρέμα βανίλια με παντεσπάνι και καμένη μαρέγκα και ένα καταπληκτικό προφιτερόλ με κρέμα φουντουκιού και σος σοκολάτας.

Στην είσοδο του Athénée θα στηθεί κι ένα pop-up Sweet Alchemy, με δημιουργίες από το ζαχαροπλαστείο του Στέλιου Παρλιάρου, όπως οι signature πλάκες σοκολάτας του, σε ειδική συσκευασία με το logo του Athénée, αμυγδαλωτά σε κουτί και τα κλασικά ρετρό βουτήματα βουτύρου.

Athénée, Βουκουρεστίου 9, Σύνταγμα, Τ/210-32.51.430

                                                   Σημ. : Οι φωτογραφίες των γλυκών είναι από το περσινό brunch.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών