ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Στέλιος Παρλιάρος μπήκε στη Wolt!

Μια νόστιμη είδηση για τους λάτρεις των γλυκών. Το ζαχαροπλαστείο Sweet Alchemy by Stelios Parliaros προστέθηκε στη λίστα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της πλατφόρμας wolt που …

19.10.2020| Updated: 11.10.2021
Ο Στέλιος Παρλιάρος μπήκε στη Wolt!

Μια νόστιμη είδηση για τους λάτρεις των γλυκών. Το ζαχαροπλαστείο Sweet Alchemy by Stelios Parliaros προστέθηκε στη λίστα των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της πλατφόρμας wolt που σημαίνει ότι με ένα κλικ μπορούν να φτάσουν στην πόρτα μας ή στο γραφείο κάποιες από τις απίθανα ευφάνταστες και ιδιαίτερες δημιουργίες του Στέλιου Παρλιάρου.

Από την γκάμα των προϊόντων του κολωνακιώτικου ζαχαροπλαστείου είναι διαθέσιμα για παραγγελία διάφορα μπισκότα, αλμυρά και γλυκά, ατομικές τάρτες και κέικ, πλάκες σοκολάτες, σοκολατάκια και οι εξαιρετικές μαρμελάδες του.

Θα βρούμε όμως και επιλεγμένες πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας για να φτιάξουμε τα δικά μας γλυκά στο σπίτι, μεταξύ των οποίων τις γνωστές κουβερτούρες της γαλλικής εταιρείας Valrhona, με διάφορα ποσοστά κακάο, λοβούς φυσικής βανίλιας από την Ταϊτή, πραλίνα φουντουκιού κ.ά.

Προτείνω ανεπιφύλακτα το σοκολατένιο σαλάμι με ξηρούς καρπούς, που είναι τυλιγμένο σε δίχτυ και θυμίζει κανονικό σαλάμι αλλαντικό, την γκοφρέτα με πραλίνα (που για μένα είναι signature γεύση), τη μαρμελάδα τσίλι και την πάστα φλόρα φυστίκι.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών