ΕΞΟΔΟΣ

Ο βραβευμένος σεφ Peter Knogl στην Ελλάδα

Από τη Βασιλεία της Ελβετίας στη Σπονδή της Αθήνας, ο σεφ μας κάνει το τραπέζι.

17.04.2018
Φωτογραφία: DOC TV Specials

Από τη Βασιλεία της Ελβετίας στη Σπονδή της Αθήνας, ο σεφ μας κάνει το τραπέζι.

O Peter Knogl καταλαμβάνει την κουζίνα του εστιατορίου «Σπονδή» και ετοιμάζει για το ελληνικό κοινό ένα μενού 5 πιάτων με ιδιαίτερο γαστρονομικό χαρακτήρα. Στόχος του βραβευμένου με 3 αστέρια michelin σεφ είναι η ανάδειξη της θεωρίας ότι η τέχνη της γαστρονομικής αριστείας έγκειται στον ιδανικό συνδυασμό των συστατικών, διατηρώντας την ουσία των χαρακτηριστικών τους και της γεύσης τους. Οι δημιουργίες του είναι ένα κράμα υψηλής γαλλικής κουζίνας με μεσογειακές και ασιατικές επιρροές.

 

Όσοι λοιπόν αποφασίσουν να γευματίσουν στις 6 και 7 Μαΐου στη Σπονδή θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γευτούν τα πιάτα του Peter Knogl, αλλά και να συνομιλήσουν μαζί του. Η Σπονδή συνεχίζει τις γαστρονομικές βραδιές Spondi Michelin Star Dinners που οργανώνει κάθε χρόνο προκαλώντας διάσημους και βραβευμένους σεφ στην Ελλάδα για να γνωρίσουν την γαστρονομική σκηνή της Αθήνας. Ταυτόχρονα είναι μια ευκαιρία και για εμάς να ζήσουμε μια νέα εμπειρία γεύσης, για την οποία θα χρειαζόταν να ταξιδέψουμε εκτός συνόρων ώστε να την απολαύσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών