ΕΞΟΔΟΣ

Οι «Λύκοι της κουζίνας» πάνε Μύκονο!

Στα μέσα Μάη άνοιξε στον Ορνό το «Wolves of Kitchen», προσανατολισμένο στο κρέας, με ιδιοκτήτη τον σεφ Alsi Sin, γνωστό από τα Cinco, Oozora κ.ά. …

22.05.2017

Στα μέσα Μάη άνοιξε στον Ορνό το «Wolves of Kitchen», προσανατολισμένο στο κρέας, με ιδιοκτήτη τον σεφ Alsi Sin, γνωστό από τα Cinco, Oozora κ.ά. Μαζί και η ομάδα του, οι «Wolves of Kitchen», που δεν είναι άλλοι από τους δύο sous chefs του, Σπύρο Μπίκα και Μάνο Αθανασόπουλο. Premium black angus και ευρωπαϊκά μοσχάρια σιτεύονται στο εστιατόριο, ενώ θα συνεργάζεται στενά και με το μυκονιάτικο παράρτημα του κρεοπωλείου Drakoulis M-Eat. Στο μενού έχουν εντρυφήσει στις ιδιαίτερες κοπές – από flank steak και tri tip μέχρι tomahawk και porterhouse– και πλαισιώνουν το κρέας με ορεκτικά και σαλάτες με ντόπια λαχανικά, που πωλούνται από το μικρό in house μανάβικο. Θα σερβίρεται επίσης brunch και το μαγαζί θα λειτουργεί όλο τον χρόνο.


Wolves of Kitchen, Ορνός, Μύκονος, T/22890-25.660.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών