Διασχίσαμε τον νομό Ρεθύμνου σε 10 μέρες, μετρήσαμε δεκάδες χωριά, γνωρίσαμε άξιους παραγωγούς και μαγείρους και καταγράψαμε αυθεντικές συνταγές της κρητικής καθημερινότητας. Ένα συναρπαστικό ταξίδι στη ρεθυμνιώτικη κουζίνα.
Ακόμη:
- Μεταμορφώσεις / Ο Δημήτρης Δημητριάδης δημιουργεί νέα πρωτότυπα γιουβέτσια.
- Κλασικά / Δοκιμάσαμε τη λευκή φασολάδα του Χριστόφορου Πέσκια και, ναι, τα χάσαμε με τη νοστιμιά της.
- Ελλήνων Γεύσεις / Οι ξεχωριστές πίτες της Αρκαδίας.
- Πρωινό / Ιδιαίτερες νοστιμιές με ταχίνι και σπιτικά βούτυρα ξηρών καρπών.
- Σαλάτες / Το αβοκάντο πάει με όλα.
- Τα μυστικά του σεφ / Μουσακάς με μπεσαμέλ κολοκύθας διά χειρός Αλέξανδρου Τσιοτίνη.
- Εργαστήρι / Τα μοντέρνα παστά ψάρια του Θοδωρή Παπανικολάου.
- Ζαχαροπλαστείο / Επιστροφή στα `50s με αμυγδάλου, σεράνο κορνέ, παγωτό Αλάσκα και άλλες νοστιμιές από τον Στέλιο Παρλιάρο.
Την Κυριακή, 14/10, με την Καθημερινή.