ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Open Farm market στο Κτήμα Αρίστη

Σε ένα κτήμα/όαση στο Χαλάνδρι μας δίνουν ραντεβού στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, διακεκριμένοι παραγωγοί τοπικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα.

09.12.2019| Updated: 25.06.2021
Open Farm market στο Κτήμα Αρίστη

Σε ένα κτήμα/όαση στο Χαλάνδρι μας δίνουν ραντεβού στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, διακεκριμένοι παραγωγοί τοπικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα.

To Κτήμα Αρίστη, μια μικρή όαση στο αστικό τοπίο του Χαλανδρίου, σε συνεργασία με το «Open Farm» – το δίκτυο επισκέψιμων αγροκτημάτων -διοργανώνει μια διήμερη εμπειρία, αφιερωμένη στην υγιεινή διατροφή και τα φαρμακευτικά φυτά. Επίκεντρο της δράσης θα είναι τα τοπικά προϊόντα από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς του δικτύου του «Open Farm», όπως το κτήμα Taygetos Herbs με τσάι του βουνού σιδερίτη, το κτήμα Θεοδωρακάκου με λακωνικά κρασιά, η G-Fish Γεροντίδης με ελληνικές καπνιστές πέστροφες και σολομούς, οι οποίοι θα μας περιμένουν στο Κτήμα Αρίστη για να τους γνωρίσουμε από κοντά.

Στα πλαίσια αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα προϊόντα τους, να ενημερωθούμε από κοντά για την διαδικασία παραγωγής τους, να παρακολουθήσουμε εργαστήρια γευσιγνωσίας και να προμηθευτούμε τα προϊόντα σε προνομιακές τιμές. Παράλληλα θα τρέχουν βιωματικά εργαστήρια κηπουρικής, βοτανολογίας, γευσιγνωσίας και διατροφής στον λαχανόκηπο, στον λόφο και τους κλειστούς χώρους του κτήματος, κατάλληλα για μικρούς και σε μεγάλους.

Ώρες και μέρες λειτουργίας: 14 και 15 Δεκεμβρίου, 11.00-18.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής για τα εργαστήρια, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Περισσότερες πληροφορίες στο 210 6085559 και [email protected], και το πρόγραμμα αναλυτικά εδώ

Κτήμα Αρίστη, Πλουτάρχου και Κέας, Χαλάνδρι Τ/210-60.85.559 και 698-08.55.565

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών