ΕΞΟΔΟΣ

Παγκόσμια διάκριση για το νέο βερμούτ της Αθήνας

Ούτε έναν χρόνο στα ράφια δεν έχει συμπληρώσει το ελληνικό βερμούτ Otto’s Athens Vermouth, και όμως κατάφερε να ξεχωρίσει αποσπώντας το ασημένιο μετάλλιο, στην κατηγορία …

15.09.2017

Ούτε έναν χρόνο στα ράφια δεν έχει συμπληρώσει το ελληνικό βερμούτ Otto’s Athens Vermouth, και όμως κατάφερε να ξεχωρίσει αποσπώντας το ασημένιο μετάλλιο, στην κατηγορία απεριτίφ, στον σημαντικό παγκόσμιο διαγωνισμό World Spirits Competition του Σαν Φρανσίσκο. Οι δημιουργοί του, Νίκος Μπάκουλης και Βασίλης Κυρίτσης, πολλάκις βραβευμένοι bartenders του Νο 9 καλύτερου μπαρ στον κόσμο, του The Clumsies, λέγεται πως εμπνεύστηκαν τη σύστασή του από μια ρετρό συνταγή του πρώτου αποσταγματοποιού της Αθήνας, του Ιωάννη Βούχερ. Το Οtto’s διακρίθηκε ανάμεσα σε 1.407 διαφορετικά οινοπνευματώδη από 63 χώρες. Μπορείτε να το βρείτε σε κάβες και να το γευτείτε ως βασικό υλικό στα περίφημα κοκτέιλ αθηναϊκών μπαρ, που το χρησιμοποιούν για την ισορροπημένη γεύση και το τριανταφυλλένιο άρωμά του.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών