ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παγκόσμια ημέρα γιορτής της Paloma

Το εμβληματικό μεξικάνικο κοκτέιλ με το πιο αγνό όνομα (paloma: περιστέρι) και βάση την τεκίλα σήμερα γιορτάζει και εμείς προμηθευόμαστε την τεκίλα που μας αρέσει, λάιμ και σόδα ροζ γκρέιπ φρουτ και απολαμβάνουμε.

22.05.2021| Updated: 25.06.2021
Παγκόσμια ημέρα γιορτής της Paloma

Το εμβληματικό μεξικάνικο κοκτέιλ με το πιο αγνό όνομα (paloma: περιστέρι) και βάση την τεκίλα σήμερα γιορτάζει και εμείς προμηθευόμαστε την τεκίλα που μας αρέσει, λάιμ και σόδα ροζ γκρέιπ φρουτ και απολαμβάνουμε.  Δείτε τη συνταγή:

  • Παίρνουμε ένα παγωμένο ψηλό ποτήρι, αλείφουμε το στόμιο του με μια φέτα λάιμ και μετά το αναποδογυρίζουμε σε ένα πιατάκι με αλάτι ώστε να κολλήσει το αλάτι στο στόμιο του ποτηριού. Γεμίζουμε το ποτήρι με πάγο και προσθέτουμε 50 ml λευκή τεκίλα, 10 ml χυμό λάιμ. Το απογεμίζουμε με Pink Grapefruit Soda και απολαμβάνουμε. 

Iδιαίτερη μνεία αξίζει και στα artisanal φυσικά αναψυκτικά Three cents που με την Pink Grapefruit Soda τους απογειώνουν το κοκτέιλ. Η εταιρεία, βραβεύτηκε με Βραβείο Καινοτομίας το 2017 από τον Γαστρονόμο. Δείτε το ρεπορτάζ:

Βραβείο Καινοτομίας στην εταιρεία «Three Cents» για τα φυσικά αναψυκτικά της. 

 

 

Αν μας άνοιξε η όρεξη και για άλλα κοκτέιλ , όπως Quarantine Sunseek, Pink Negroni κ.α., προμηθευόμαστε τα απαραίτητα και ξεκινάμε: 

Εξασκηθείτε στην τέχνη του κοκτέιλ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών