ΕΞΟΔΟΣ

Πάσχα στις Κυκλαδες

Κυκλοφορεί την Κυριακή, 1/04, με την Καθημερινή.

26.03.2018

Ένα πολυσέλιδο αφιέρωµα που θα αφήσει εποχή: Σε ένα χωριό της Τήνου, οι καλύτεροι µάγειρες των Κυκλάδων µαζεύτηκαν πρώτη φορά όλοι µαζί και µαγείρεψαν τις τοπικές σπεσιαλιτέ τους για το τραπέζι της Λαµπρής. Σούπες, πίτες, µεζεκλίκια, κρεατικά… µία πολύτιµη συλλογή πεντανόστιµων συνταγών, βασισµένη στην πλούσια κυκλαδίτικη παράδοση, προσαρµοσµένη όµως στο σήµερα.

Ακόµη:

  • Κοντοσούβλι στο σπίτι: Όλα τα µυστικά, οι συνδυασµοί, τα καρυκεύµατα διά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.
  • Μαγειρικές µε φρέσκα ανοιξιάτικα τυριά: Μοναδικές λιχουδιές από τη Νένα Ισµυρνόγλου.
  • Το απόλυτο πασχαλινό ρολό, µε τις οδηγίες του Αλέξανδρου Τσιοτίνη.
  • Η νέα µαγειρίτσα διά χειρός Αστέριου κουστούδη.
  • Λαµπριάτικα γλυκά από όλο τον κόσµο από τον Στέλιο Παρλιάρο.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών