ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποια γάτα μπορεί να αντισταθεί;

Νέες σειρές Purina Gourmet

02.11.2020| Updated: 05.04.2022
Ποια γάτα μπορεί να αντισταθεί;

Powered by Purina

Η PURINA® μάς έχει συνηθίσει σε απίθανα νόστιμα γεύματα για τις γάτες μας. Απόδειξη για το πόσο τις ξετρελαίνει η γεύση τους είναι ότι με το άκουσμα της συσκευασίας που ανοίγει, τρέχουν γεμάτες λαχτάρα να απολαύσουν τον μεζέ που τις περιμένει.

Οι δύο νέες σειρές προϊόντων όμως της PURINA® φτάνουν τη νοστιμιά και την απόλαυση στο έπακρο. Η σειρά GOURMET ™ GOLD «Η Καρδιά της Γεύσης» και GOURMET ™ «Nature’s Creations» θα γίνουν τα πιο εκλεκτά γεύματα της γάτας μας!

Η νοστιμιά και η πρωτοφανής επιλογή εκλεκτών, γκουρμέ συστατικών που συνδυάζουν αυτές οι δύο σειρές, φτάνουν σε τέτοια υψηλά επίπεδα, ώστε εμπνέουν ακόμη και έναν διάσημο Έλληνα σεφ να συνθέσει ένα μενού υψηλών προδιαγραφών. Ο λόγος για τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο που ετοίμασε δύο signature πιάτα ειδικά για μια διαδικτυακή εκδήλωση-έκπληξη, μια πρωτότυπη… Γατο-στρονομική εμπειρία, με στόχο να γνωρίσουμε τις δύο αυτές σειρές της PURINA Gourmet και να διαπιστώσουμε με έκπληξη ότι η αγαπημένη μας γάτα μπορεί να απολαύσει ισάξιας νοστιμιάς και ποιότητας γεύματα.

Ο σεφ ετοίμασε για εμάς μια «σφαίρα» από αρωματικό καπνιστό σολομό που έκρυβε στο εσωτερικό της μια καρδιά από κρέμα λεμονιού και ρίζα άγριου μαϊντανού. Το δεύτερο πιάτο ήταν ένα τρυφερό φιλέτο στήθος από βιολογικό κοτόπουλο, με πουρέ αρακά, άγρια καρότα, φρέσκο σπανάκι με μάραθο και σάλτσα με κουμκουάτ.

Αν νομίζετε ότι οι γεύσεις από τις δύο νέες σειρές της PURINA Gourmet ™ διαφέρουν πολύ από αυτό το μενού, σκεφτείτε το ξανά:

Η σειρά GOURMET GOLD «Η Καρδιά της Γεύσης» κάνει κάθε γάτα να βιώσει μια απροσδόκητα λαχταριστή εμπειρία γευστικής απόλαυσης, αφού πρόκειται για μερίδες μους από βοδινό, κοτόπουλο, σολομό και άλλες υπέροχες γεύσεις, που η καθεμία κρύβει μια καρδιά ζουμερής σάλτσας στο εσωτερικό! Όλοι ξέρουμε πόσο λατρεύουν οι γάτες τις ζουμερές μπουκιές και η σειρά αυτή προσφέρει τον τέλειο συνδυασμό απαλής μους με πυκνή, αρωματική σάλτσα σε κάθε μπουκιά!

Η σειρά GOURMET «Nature’s Creations» στηρίζεται σε φυσικά, αγνά συστατικά χωρίς χρωστικές ουσίες και πρόσθετες αρωματικές ύλες ή συντηρητικά. Είναι σιγομαγειρεμένα μίνι φιλετάκια από κοτόπουλο, ψάρια ωκεανού, τόνο, αρνί, βοδινό και γαλοπούλα, ζουμερά και μυρωδάτα, που το καθένα γαρνίρεται με λαχανικά για να ικανοποιήσουν τις γευστικές και ποιοτικές απαιτήσεις της γάτας μας.

Η δημιουργία των δύο νέων αυτών σειρών δεν έρχεται τυχαία και δεν αποτελεί έκπληξη. Στην PURINA® πιστεύουν ότι μπορούμε να ζούμε καλύτερα με τα κατοικίδιά μας και δεσμεύονται για ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτά, τους ανθρώπους που τα αγαπάνε αλλά και για τον πλανήτη που μοιραζόμαστε. Επί 85 χρόνια τώρα δημιουργούν θρεπτικές τροφές υψηλής ποιότητας για τα κατοικίδιά μας, για να ζουν μαζί μας περισσότερα χρόνια, υγιή, ευτυχισμένα, γερά και χαρούμενα.

Γεύσεις και υφές που συνοψίζονται σε 4 διαφορετικές ποικιλίες GOURMET ™: Gold, Perle, Diamant και Nature’s Creations, όλες σε βολικές μονομερίδες.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών