Ο Στέλιος Παρλιάρος μάς ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη της παιδικής του ηλικίας και μας συστήνει τα γλυκά που τον σημάδεψαν. Γεύσεις παραδοσιακές, μαζί με νέες πρωτότυπες συνταγές θα πλημμυρίσουν το πασχαλινό μας τραπέζι με αρώματα Ανατολής.
Αέρινα σιροπιαστά
Λογιών-λογιών μπακλαβάδες, το περίφημο κιουνεφέ, τουλούμπες και σεκέρ παρέ και άλλα εμβληματικά πολίτικα σιροπιαστά που μοσχοβολούν φρέσκο βούτυρο.
Οι κρέμες του Γαλατά
Δροσάτα μουχαλεμπί, κεσκιούλ, ασουρές και πολλές ακόμα κρέμες από τα μαλεμπιτζίδικα της Πόλης.
Τσουρέκια & κουλούρια
Για το λαμπριάτικο τραπέζι ετοιμάζουμε πέντε μοναδικά τσουρέκια που θα αφήσουν εποχή και πέντε κουλούρια όπως τα φτιάχνουν στην Πόλη.
Ακόμη, ξανασυστήνουμε τον χαλβά σε τρεις υπέροχες εκδοχές, παίρνουμε το τσάι μας στο σπίτι της Πολίτισσας μαγείρισσας Νίκης Χρυσανθίδου με αλμυρά και γλυκά κεράσματα και αναμοχλεύουμε τις πιο γλυκές αναμνήσεις του Στέλιου μέσα από πέντε πολύ χαρακτηριστικές συνταγές από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Κωνσταντινούπολης.
Οι πασχαλινές Γλυκές Αλχημείες κυκλοφορούν και στα περίπτερα!