Finger food για το ρεβεγιόν: μπρουσκέτες, τάρτες, θαλασσινά, ρολά κρέατος, σαλάτες, σούπες σε ατομικά ποτήρια, σουβλάκια, κεφτεδάκια. Πολίτικοι μεζέδες: μερακλίδικα μπερεκέτια για καλοφαγάδες.
Πρωτότυπα γλυκά σε μπολ για εύκολο σερβίρισμα.
Γιορτινά ποντς: Γνωστοί Έλληνες μπάρμεν ετοιμάζουν εύκολα κοκτέιλ για το ρεβεγιόν. Συριανός μποναμάς: ένα μενού-έκπληξη από μια ντόπια μαγείρισσα.
Τον μπουφέ του ρεβεγιόν ετοιμάζουν οι σεφ: Δημήτρης Δημητριάδης, Σωτήρης Ευαγγέλου, Σταυριανή Ζερβακάκου, Νένα Ισμυρνόγλου, Δημήτρης Κοντόπουλος, Αστέριος Κουστούδης, Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας, Aρης Τσανακλίδης, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Κωνσταντίνα Φάκλαρη, Νίκη Χρυσανθίδου και ο Στέλιος Παρλιάρος.
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή