ΕΞΟΔΟΣ

Πρόσκληση σε πάρτι

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή

18.12.2017

Finger food για το ρεβεγιόν: μπρουσκέτες, τάρτες, θαλασσινά, ρολά κρέατος, σαλάτες, σούπες σε ατομικά ποτήρια, σουβλάκια, κεφτεδάκια. Πολίτικοι μεζέδες: μερακλίδικα μπερεκέτια για καλοφαγάδες.

Πρωτότυπα γλυκά σε μπολ για εύκολο σερβίρισμα.

Γιορτινά ποντς: Γνωστοί Έλληνες μπάρμεν ετοιμάζουν εύκολα κοκτέιλ για το ρεβεγιόν. Συριανός μποναμάς: ένα μενού-έκπληξη από μια ντόπια μαγείρισσα.

Τον μπουφέ του ρεβεγιόν ετοιμάζουν οι σεφ: Δημήτρης Δημητριάδης, Σωτήρης Ευαγγέλου, Σταυριανή Ζερβακάκου, Νένα Ισμυρνόγλου, Δημήτρης Κοντόπουλος, Αστέριος Κουστούδης, Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας, Aρης Τσανακλίδης, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Κωνσταντίνα Φάκλαρη, Νίκη Χρυσανθίδου και ο Στέλιος Παρλιάρος.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με την Καθημερινή

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών