ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Spondi Hommage: Ένα φθινόπωρο γεμάτο αναμνήσεις

Η ομάδα της Σπονδής μας διηγείται την ιστορία της με γαστρονομικά ταξίδια στο παρελθόν της.

31.10.2019| Updated: 25.06.2021
Spondi Hommage: Ένα φθινόπωρο γεμάτο αναμνήσεις

Η ομάδα της Σπονδής μας διηγείται την ιστορία της με γαστρονομικά ταξίδια στο παρελθόν της.

Ο νέος γαστρονομικός θεσμός της Σπονδής λέγεται Spondi Hommage και πρόκειται για ένα κύκλο με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις, που θα οργανώνονται περιοδικά και τακτικά. Στόχος τους είναι να μας ταξιδέψουν στην ιστορία της Σπονδής μέσα στα χρόνια της πορείας της στη σύγχρονη δημιουργική γεύση. Το happening ξεκινά σε φθινοπωρινό mood. Ο σεφ Άγγελος Λάντος, σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon, έχουν επιλέξει τα πιο διαχρονικά φθινοπωρινά πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες παρουσίας του εστιατορίου στην Αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή. Με αυτά έχουν συνθέσει ένα all star μενού γευσιγνωσίας που ξεκινά χρονολογικά από το εμβληματικό Μπαρμπούνι του 2006 και φτάνει στα Μοσχαρίσια γλυκάδια, το πιάτο που πρωτοπαρουσιάστηκε κι έκανε αίσθηση το 2009, ενώ από τα ενδιάμεσα χρόνια θα θυμηθούμε και άλλα χαρακτηριστικά πιάτα που άφησαν εποχή.

Menu “Φθινόπωρο”
85 € / άτομο

Amuse Bouche Ως απεριτίφ προσφέρεται το αφρώδες κρασί: Οινοποιείο Δουλουφάκη, Sparkling Brut 2015 (Χορηγία του Οινοποιείου Δουλουφάκη)

Καβούρι (2008) Κουνουπίδι / Πράσινο Μήλο / Κάρυ / Μέντα

Μπαρμπούνι (2006) Τομάτα / Τζίντζερ / Αϊολί

Μοσχαρίσια Γλυκάδια (2009)Γλυκόριζα / Αγκινάρα της Ιερουσαλήμ / Καφές

1000 Feuille (2007) Βανίλια / Καραμέλα

 

Κρατήσεις: 210 756 4021 / [email protected]

Το μενού «SPONDI Hommage – Φθινόπωρο» είναι διαθέσιμο από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, για κάθε εβδομάδα του Νοεμβρίου και για περιορισμένες θέσεις.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών