ΕΞΟΔΟΣ

Στη Νάξο για το Barozzi

Με ένα τριήμερο γαστρονομικό γεγονός, η ομάδα του δημιουργικού εστιατορίου Barozzi ανοίγει τη νέα της σεζόν.

15.05.2018

Με ένα τριήμερο γαστρονομικό γεγονός, η ομάδα του δημιουργικού εστιατορίου Barozzi ανοίγει τη νέα της σεζόν.

Σύγχρονη αισθητική, άψογο γούστο, φαντεζί χώρος, σε ένα από τα πιο «νόστιμα» εστιατόρια της Νάξου. Έχοντας επενδύσει στα δυνατά ονόματα των σεφ Μιχάλη Μερζένη και Νίκου Κωστιδάκη, και στον mixologist Χρήστο Χουσέα, και με πρώτες ύλες που αντλούνται σε μεγάλο βαθμό από το νησί, το Barozzi ανοίγει κι εφέτος τις πόρτες του με ένα μεγάλο event/opening. ​

Την Παρασκευή 18 Μαΐου στο χώρο του Barozzi παρουσιάζεται το μενού του, το οποίο έχει επιμεληθεί ο σεφ Μιχάλης Μερζένης και την εκτέλεση του έχει αναλάβει ο σεφ Νίκος Κωστιδάκης.

Το Σάββατο 19 Μαΐου ο προσκεκλημένος σεφ Πάνος Ιωαννίδης δημιουργεί μαζί με την ομάδα του εστιατορίου ένα μενού βασισμένο στα Ναξιακά προϊόντα και σε κρασιά από το οινοποιείο Σύρου.  

Την Κυριακή 20 Μαΐου, ένα παραδοσιακό πρωινό σερβίρεται στο πύργο Μπαζαίου (www.bazeostower.gr)


Barozzi, Χώρα Νάξου, Τ/2285027672

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών