ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στις Γλυκές Αλχημείες

Κυκλοφορεί στις 21 Απριλίου με την Καθημερινή της Κυριακής.

19.04.2019| Updated: 25.06.2021
Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης
Στις Γλυκές Αλχημείες

Αν η Άνοιξη ήταν γλυκό…
Θα ήταν ένα κέικ με ροδόνερο, μια τερίνα με βύσσινα, μια μους με γιαούρτι και φράουλα, μια τάρτα με πανακότα και φρούτα ή κάποιο άλλο από τα μοναδικά, αέρινα γλυκά που εμπνεύστηκε ο Στέλιος Παρλιάρος και η ομάδα του. 15 συνταγές, 33 χορταστικές, απολαυστικές σελίδες γεμάτες με τα αρώματα της φύσης.

Ακόμη,

Πασχαλινά κεράσματα
Τσουρέκι, κουλούρια και γαλακτομπούρεκο με τυρί κρέμα

Νηστίσιμα γλυκά από το Άγιο Όρος
Φανουρόπιτα, κράκερς και μια πίτα-έκπληξη γεμιστή με χαλβά, όλα με πρώτη ύλη το κρασί της θείας μετάληψης

Δημιουργίες με πτι μπερ
Τούρτα, σαρλότ, σαλάμι και άλλα νόστιμα, απλά αλλά και εντυπωσιακά γλυκά με τα αγαπημένα μας μπισκότα

Απόδραση στην ανοιξιάτικη Γρανάδα
Στη χώρα του Λόρκα περιδιαβαίνουμε τα λιθόχτιστα στενά και τους μαγικούς κήπους του διάσημου παλατιού Αλάμπρα, χορεύουμε φλαμένγκο και παίρνουμε μια γεύση από τα τοπικά γλυκά μέσα από πέντε ξεχωριστές συνταγές

Κυκλοφορεί στις 21 Απριλίου με την Καθημερινή της Κυριακής

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών