ΕΞΟΔΟΣ

Στο foodie guide / winter edition 2017 – 18

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

01.12.2017

57 εκλεκτά προϊόντα για το γιορτινό τραπέζι
Οι γαστρονομικές επιλογές των συντακτών του «Γαστρονόμου» σε ένα τραπέζι. Εκλεκτά ελαιόλαδα και ελιές, μαρμελάδες, πικάντικα αλλαντικά, πιπεράτα τυριά αλλά και ψωμιά και ιδιαίτερα προϊόντα που θα δώσουν γεύση στο γιορτινό τραπέζι.


Brunch σε μπαρ
Λίγο πριν τα ψώνια των γιορτών φουλάρουμε τις μπαταρίες μας στα κοκτέιλ μπαρ της Αθήνας απολαμβάνοντας γλυκά και αλμυρά πιάτα.


Υπόθεση Ρεβεγιόν
Μιλήσαμε με τους σεφ και μας αποκάλυψαν τι θα ετοιμάσουν για το Χριστουγεννιάτικο και Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στα εστιατόρια. Αυτό που μένει είναι να διαλέξετε!


Τα γλυκά των γιορτών
Δοκιμάσαμε ένα προς ένα όλα τα μελομακάρονα, τους κουραμπιέδες αλλά και τις δίπλες και σας προτείνουμε τα καλύτερα. Επίσης τα καλύτερα γλυκά 26 ζαχαροπλαστείων.


Νόστιμα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη
Κλασικά και νέα στέκια για να φάμε με τους φίλους και την οικογένειά μας στη συμπρωτεύουσα.


Foodie αποδράσεις στην Ελλάδα
Όπου και να περάσετε τις γιορτές έχουμε την κατάλληλη γαστρονομική πρόταση για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως.


Βγαίνουμε στο Κολωνάκι
Η τζαζ ακούγεται στη σωστή ένταση, το ουίσκι σερβίρεται στη θερμοκρασία που πρέπει και όλα κυλάνε αργά στο νυχτερινό Κολωνάκι, που ξέρει να πίνει µε στυλ.


Γεμίζουμε τα ποτήρια μας
20 οινικές προτάσεις, ελληνικές και ξένες, για τις μέρες των εορτών και όχι μόνο.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή!

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών