Πικάντικος Φεβρουάριος
Τα κεμπάπ του 2020
Γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη και τις Απόκριες με πρωτότυπα, λαχταριστά κεμπάπ που δημιούργησαν μόνο για μας οι σεφ του Γαστρονόμου.
Σαγανάκια made in Greece
Με αρσενικό Νάξου, με λαδοτύρι Μυτιλήνης, με μελίχλωρο Λήμνου και άλλα ξεχωριστά ελληνικά τυριά.
Μεγάλο αφιέρωμα: Η κουζίνα των Αγράφων
Αγναντεύουμε τη Λίμνη Πλαστήρα από τις κορυφές των Αγράφων, τρυπώνουμε στις σπιτικές και τις επαγγελματικές κουζίνες των σκληροτράχηλων βουνίσιων γυναικών και μαγειρεύουμε από χοιρινό και βουνίσιο αγριογούρουνο, μέχρι τις εμβληματικές τους πίτες, δοκιμάζουμε ρωμαλέες, παμπάλαιες και μοντέρνες δημιουργικές συνταγές με τα προϊόντα του τόπου τους και περιπλανιόμαστε στα ορεινά δάση για να μαζέψουμε άγρια μανιτάρια.
Τα κλασικά
Πώς θα φτιάξουμε το καλύτερο ροστ μπιφ και τις τέλειες τηγανητές πατάτες. Με τις οδηγίες του Χριστόφορου Πέσκια.
Funky κατ’ οίκον
Το νοστιμότερο αρνί στον φούρνο ετοιμάζουν για μας αποκλειστικά οι σεφ του διάστερου εστιατορίου Funky Gourmet Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκος Ρούσσος.
Εποχής: Μανταρίνι
Μαθαίνουμε όχι μία, όχι δύο, αλλά 7 ποικιλίες μανταρινιών και με αυτά ετοιμάζουμε το τέλειο τσάτνεϊ με θυμάρι, μαρμελάδα-αποκάλυψη με μαστίχα, απίθανα δροσερές σαλάτες, ζουμερά κέικ και απολαυστικά σορμπέ.
+ Foodie Guide
Έξοδοι στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα.
Αυτή την Κυριακή 9/02 με την Καθημερινή της Κυριακής