ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας

Κυκλοφορεί την Κυριακή, 12/08, με την Καθημερινή.

10.08.2018| Updated: 25.06.2021
Στον Γαστρονόμο Αυγούστου οι καλύτερες συνταγές μας

Κυκλοφορεί την Κυριακή, 12/08, με την Καθημερινή.

Η κουζίνα του Αιγαίου. Αυθεντικές νοστιμιές από ντόπιους μάγειρες Τήνος, Σαντορίνη, Σίφνος, Μύκονος, Κίμωλος, Σκύρος, Λέσβος, Κρήτη και δεκάδες άλλα νησιά πρωταγωνιστούν σε ενα αφιέρωμα – έκπληξη, βουτιά στο ελληνικό καλοκαίρι! Συνταγές, προϊοντα και ιστορίες από τη συναρπαστική θερινή γαστρονομία μας.

 

Καλοκαιρινό αφιέρωμα
23 νησιά και 45 χαρακτηριστικές τοπικές συνταγές στοιχειοθετούν το αφιέρωμα του Αυγούστου και χαρτογραφούν έως ένα σημείο τη γαστρονομία του Αιγαίου.


  

Λίγο πριν τον τρύγο…
Η Νένα Ισμυρνόγλου ετοιμάζει νοστιμιές με σταφύλια όπως η σταφυλάδα με λάιμ και λουίζα, μαρμελάδα με τζίντζερ και λεμόνι, σε σαλάτα με νιώτικο κεφαλοτύρι και σε μπρουσκέτες με ξινομυζήθρα και γαλοπούλα.


Καθημερινά μαγειρέματα
Οι σεφ του Γαστρονόμου ετοίμασαν το συνταγολόγιο του Αυγούστου δίνοντάς μας γρήγορες συνταγές για όλη την οικογένεια. Στη φωτογραφία: Μπαρμπούνια με σάλτσα αντσούγιας και τα ψαρομπίφτεκια με φυστικοβούτυρο.


Στο ζαχαροπλαστείο
Γρανίτες στο πι & φι. Με γεύση καφέ, σοκολάτα και άρωμα εσπεριδοειδών, με γάλα και καρύδα, με σοκολάτα γάλακτος και με λουίζα. Πρωτότυπες και δροσιστικές οι γρανίτες τρώγονται ή πίνονται στο λεπτό.

Την Κυριακή, 12/08, με την Καθημερινή της Κυριακής

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT