ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον Γαστρονόμο Αυγούστου

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή!

05.08.2019| Updated: 25.06.2021
Στον Γαστρονόμο Αυγούστου

Αφιέρωμα: 70 Vegan συνταγές για το καλοκαίρι
Τα εποχικά λαχανικά, τα λαδερά και τα όσπρια μας προσφέρουν αμέτρητες vegan συνταγές. Δίπλα στα παραδοσιακά φαγητά, οι φρέσκες ιδέες των σεφ του Γαστρονόμου και τα ταξίδια μας στις γεύσεις του κόσμου.

Νέα ελληνική κουζίνα
Ένα αλλιώτικο, εξαίσιο µπριάµ με την υπογραφή του σεφ Αστέριου Κουστούδη. Τα λαχανικά παραμένουν τραγανά μέχρι να φτάσουν στο πιάτο μας και να σερβιριστούν με τη σάλτσα.

Πρωινό για κολυμβητές
Κυπριακές ταχινόπιτες, τραβηχτές Μάνης και σούπερ ενεργειακά σμούθι μας γεμίζουν ενέργεια στις καλοκαιρινές εξορμήσεις μας.

 

Καλοκαιρινό street food στις Κυκλάδες
Με παγκόσµιες επιρροές και διάθεση ανανεωτική, ή απλά και ταπεινά, όπως παλιά, τα φαγητά των Κυκλάδων είναι ένα πανηγύρι αλµύρας, λιακάδας και νοστιµιάς. Στη φωτογραφία τορτίγιες με χταπόδι και φάβα.

Η Μύκονος σε μια μπουκιά
Η μυρωδιά τους, καυτή απ’ το τηγάνι, ήταν οικεία. Οι μυκονιάτες Ειρήνη Ζουγανέλη, Δημήτρης Ρουσουνέλος και θεία Ζαμπέτα μάς ετοίμασαν τους χοιροσφαΐσιους κεφτέδες του νησιού.

Τι θα φάμε σήμερα;
Το συνταγολόγιο του Αυγούστου είναι πλούσιο σε χορτοφαγικές και καλοκαιρινές συνταγές. Στη φωτογραφία ντολμαδάκια με ντοματόρυζο.

Vegan ζαχαροπλαστείο
Κρέμα από γάλα αμυγδάλου και σουμάδα και ακόμα τέσσερα λιχούδικα γλυκά: σοκολατένιες τρούφες με αβοκάντο, μπάρες από ξηρά δαμάσκηνα, κέικ καρύδας και κέικ με αβοκάντο και φέρσκα σύκα, κατάλληλα για vegans από τον Στέλιο Παρλιάρο.

Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών