ΕΞΟΔΟΣ

Στον Γαστρονόμο Ιουλίου

Tι κάνει μια ταραμοσαλάτα μαύρη; Πώς γίνεται μια σαλάτα πλήρες γεύμα; Γιατί στην Κίμωλο βάζουν κάππαρη στους ντοματοκεφτέδες; Πόσες γαρίδες έχει ένα σουβλάκι;

04.07.2016

Tι κάνει μια ταραμοσαλάτα μαύρη; Πώς γίνεται μια σαλάτα πλήρες γεύμα; Γιατί στην Κίμωλο βάζουν κάππαρη στους ντοματοκεφτέδες; Πόσες γαρίδες έχει ένα σουβλάκι;

Ένα τεύχος, τέσσερα αφιερώματα, δύο ένθετα

Γαρίδες όπως δεν τις έχουμε ξαναφάει: 9 καλοκαιρινές συνταγές με το πιο δημοφιλές θαλασσινό. Το απολαμβάνουμε από σαγανάκι και ταντούρι μέχρι σε κεφτέ.

Σαλατογεύματα: Το καλοκαίρι θέλει δροσερά και ελαφριά γεύματα, με τα φρέσκα λαχανικά του θέρους, ζουμερά φρούτα αλλά και τις απαραίτητες πρωτεΐνες: ψητό μοσχάρι, γαύρος μαρινάτος, κοτόπουλο, νούμπουλο και φρέσκα τυριά.

Κίμωλος: η νόστιμη μικρή Ταξιδεύουμε στην Κίμωλο, γνωρίζουμε τον τόπο και τους παραγωγούς, δοκιμάζουμε και καταγράφουμε πρωτότυπες και παραδοσιακές συνταγές.

Γιορτινός μπουφές: Οι σεφ του Γαστρονόμου σάς προτείνουν 12 από τους ευφάνταστους, εξαιρετικής ποιότητας και νοστιμιάς μεζέδες που ετοίμασαν στη γιορτή των βραβείων ποιότητας του περιοδικού.

ΚΑΙ ΜΑΖΙ:

FOODIE GUIDE: Ο αποσπώμενος οδηγός για εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, wine bars, καφέ, street food και αγορά τροφίμων.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΤΡΑ ΤΕΥΧΟΣ

Βραβεία ποιότητας του Γαστρονόμου για το 2016: Οι βραβευμένοι, τα στιγμιότυπα, η γιορτή.

Αυτά και άλλα πολλά στον Γαστρονόμο Ιουλίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 10/07 μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών