ΕΞΟΔΟΣ

Στον Γαστρονόμο Οκτωβρίου

Κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής, 08/10!

03.10.2017

Μεγάλο αφιέρωμα: «Τα ψωμιά της Μεσογείου»

Ζυμώνουμε και φουρνίζουμε ιταλική τζιαπάτα, γαλλική μπαγκέτα, ελληνικό εφτάζυμο και άλλα 5 εξαιρετικά ψωμιά από τις χώρες της Μεσογείου.


 

Το γρήγορο μενού της εβδομάδας

Δευτέρα – λαδερά. Τρίτη – κοτόπουλο. Τετάρτη – όσπρια… Ένα πλήρες συνταγολόγιο για έναν ολόκληρο μήνα!


 

Τα μυστικά της ψαρόσουπας από τον «μάστορα» Λευτέρη Λαζάρου

Ολόφρεσκες πρώτες ύλες, δύο βήματα και ένα μυστικό: ένα αναπάντεχο υλικό που συνήθως πετάμε και δίνει γευστική υπεροχή στο πιάτο. Ας το ανακαλύψουμε!


 

Καλοκαιρινά λαχανικά για τον χειμώνα

Σάλτσες. τσάτνεϋ και άλλες σπιτικές κονσέρβες για να απολαμβάνουμε τα θερινά ζαρζαβατικά όλο τον χρόνο.


Όχι μόνο σούπα

Πίτα, κανταΐφι, κάρυ, και ένας ιδιαίτερος μεζές με την οκτωβριάτικη κολοκύθα.


 

Γιορτινό μενού

Οι σεφ του Γαστρονόμου μαγείρεψαν τα προϊόντα που βραβεύτηκαν στα Βραβεία Ποιότητας 2017 και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό!


Πρωτότυπες σαλάτες με μελιτζάνα

Φτιάξαμε μελιτζανοσαλάτα με 3 τρόπους: Με καρότο, πάπρικα και τζίντζερ, με ντοματίνια και γιαούρτι και καπνιστή μελιτζάνα με ντομάτα, λάιμ, βασιλικό και σόγια.


 

Ταλιάτα στο σπίτι
Τι είναι; Πώς την ψήνουμε; Με τι τη νοστιμίζουμε; Μπόνους δύο μαρινάδες και μία σάλτσα μουστάρδας.


 

Πρωινό με γκιουσλεμέ
Ξεχωριστό πρωινό με π
οντιακής καταγωγής πιτούλες µε βουτυράτα αφράτα φύλλα και κάθε λογής γέµιση-επικάλυψη.


 

Ο Στέλιος Παρλιάρος προτείνει
Πρωτότυπα ελληνικά κέικ με µαστίχα, καρύδια, ελαιόλαδο, κρασί, φυστίκια, γιαούρτι, αλλά και φέτα και κάππαρη. Στη φωτογραφία υγρό κέικ σοκολάτας με πορτοκάλι.

 

Κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής, 08/10!

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών