ΕΞΟΔΟΣ

Τα καλύτερα τρόφιμα του 2019 σύμφωνα με τον Γαστρονόμο

Τα προϊόντα, οι παραγωγοί, οι ιστορίες τους

18.12.2019
Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος

Στις 4 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η 12η απονομή των «Βραβείων Ποιότητας» του «Γαστρονόμου» και της «Καθημερινής», ένας απολογισμός πεπραγμένων, το απόσταγμα της δημοσιογραφικής έρευνας ενός ολόκληρου χρόνου.

Φέτος, τιμήθηκαν 15 άξιοι παραγωγοί από τον ευρύτερο αγροδιατροφικό τομέα οι οποίοι διακρίνονται για το ήθος και την επιμονή τους στην ποιότητα και τους οποίους ανακαλύψαμε διανύοντας 11.200 χιλιόμετρα απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας.

Τα προϊόντα τους εκλεκτά, μοναδικά σε γεύση, παραγμένα με μεράκι, τέχνη, αλλά και υψηλή αίσθηση ευθύνης για τον καταναλωτή, είναι αυτά που θα θέλαμε να μας αντιπροσωπεύουν στις διεθνείς αγορές, η crème de la crème των ελληνικών τροφίμων.

Στον «Γαστρονόμο» δημοσιεύουμε το αναλυτικό ρεπορτάζ για τους παραγωγούς, τα προϊόντα τους και πού θα τα βρούμε.

Ο Πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος κυκλοφορεί στις 22/12 με την Καθημερινή της Κυριακής.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών