ΕΞΟΔΟΣ

«Tα νηστίσιμα του Γαστρονόμου» αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Το νέο βιβλίο με 40 πρωτότυπες συνταγές για τη Σαρακοστή

11.03.2020
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος, Θεοδόσης Γεωργιάδης

Θαλασσινά, λαχανικά, όσπρια και ζύμες από τους καλύτερους Ελληνες σεφ.

10 συνταγές με λαχανικά
Με αγκινάρες, σπαράγγια, αμπελόφυλλα και χόρτα εποχής ετοιμάζουμε ευφάνταστα μαγειρέματα για όλη την οικογένεια. Από τα μπελαλίδικα ντολμαδάκια μέχρι τα πανεύκολα χόρτα γιαχνί. 



10 συνταγές με θαλασσινά
Χταπόδια, καλαμάρια, γαρίδες, σουπιές και οστρακοειδή συμμαγειρεύονται με λαχανικά, ρύζια και ζυμαρικά για την πιο νόστιμη νηστεία. Μεξικάνικα τάκος με χταπόδι, εξωτικά σπαγκέτι με γαρίδες, πικάντικο κους κους με κυδώνια από τη Σαρδηνία αλλά και το ελληνικότατο σπανακόρυζο με καλαμάρια θα πείσουν και τους πιο δύσπιστους. 


 


10 συνταγές με όσπρια
Σιγομαγειρεμένες ρεβιθάδες, γίγαντες με μανιτάρια και μυρωδικά, φακοσαλάτες, φάβα και φαβοκεφτέδες εμπλουτίζουν το καθημερινό μας διαιτολόγιο. Σε συνδυασμό δε με ρύζι, αποτελούν εξαιρετικές επιλογές που μας χορταίνουν και καλύπτουν ανάγκες σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες. 



10+ 3 συνταγές για πίτες και ζυμώματα
Σε ποιον δεν αρέσουν οι τάρτες με ολόφρεσκα λαχανικά, οι μυρωδάτες χορτόπιτες, οι γλυκανισάτες λαγάνες, οι μαραθόπιτες του τηγανιού αλλά και οι πλούσιες ταχινόπιτες; Τα ετοιμάζουμε όλα, εύκολα και απλά με τις συνταγές των καλύτερων Ελλήνων σεφ. 


                    Το βιβλίο «Τα νηστίσιμα του Γαστρονόμου» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή» 

 

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών