ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Tα νηστίσιμα του Γαστρονόμου» αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Το νέο βιβλίο με 40 πρωτότυπες συνταγές για τη Σαρακοστή

11.03.2020| Updated: 31.10.2023
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος, Θεοδόσης Γεωργιάδης
«Tα νηστίσιμα του Γαστρονόμου» αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή

Θαλασσινά, λαχανικά, όσπρια και ζύμες από τους καλύτερους Ελληνες σεφ.

10 συνταγές με λαχανικά
Με αγκινάρες, σπαράγγια, αμπελόφυλλα και χόρτα εποχής ετοιμάζουμε ευφάνταστα μαγειρέματα για όλη την οικογένεια. Από τα μπελαλίδικα ντολμαδάκια μέχρι τα πανεύκολα χόρτα γιαχνί.



10 συνταγές με θαλασσινά
Χταπόδια, καλαμάρια, γαρίδες, σουπιές και οστρακοειδή συμμαγειρεύονται με λαχανικά, ρύζια και ζυμαρικά για την πιο νόστιμη νηστεία. Μεξικάνικα τάκος με χταπόδι, εξωτικά σπαγγέτι με γαρίδες, πικάντικο κους κους με κυδώνια από τη Σαρδηνία αλλά και το ελληνικότατο σπανακόρυζο με καλαμάρια θα πείσουν και τους πιο δύσπιστους.



10 συνταγές με όσπρια
Σιγομαγειρεμένες ρεβυθάδες, γίγαντες με μανιτάρια και μυρωδικά, φακοσαλάτες, φάβα και φαβοκεφτέδες εμπλουτίζουν το καθημερινό μας διαιτολόγιο. Σε συνδυασμό δε με ρύζι, αποτελούν εξαιρετικές επιλογές που μας χορταίνουν και καλύπτουν ανάγκες σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και φυτικές ίνες.



10+ 3 συνταγές για πίτες και ζυμώματα
Σε ποιον δεν αρέσουν οι τάρτες με ολόφρεσκα λαχανικά, οι μυρωδάτες χορτόπιτες, οι γλυκανισάτες λαγάνες, οι μαραθόπιτες του τηγανιού αλλά και οι πλούσιες ταχινόπιτες; Τα ετοιμάζουμε όλα, εύκολα και απλά με τις συνταγές των καλύτερων Ελλήνων σεφ.


                    Το βιβλίο «Τα νηστίσιμα του Γαστρονόμου» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή» 

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT