ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων

Πίνοντας κρασί και αποστάγματα της Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival.

06.12.2016| Updated: 25.06.2021
Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων

Πίνοντας κρασί και αποστάγματα της Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο του Thessaloniki Food Festival.

«Τα ΒορΟινά των Χριστουγέννων», μία ξεχωριστή εκδήλωση, με φιλανθρωπικό μάλιστα χαρακτήρα, πραγματοποιείται την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, από τις 18.00 έως τις 22.00 στο ξενοδοχείο Electra Palace. Διοργανωτές είναι οι «Οίνοι Βορείου Ελλάδος», η βραδιά γίνεται στο πλαίσιο του 6ου Thessaloniki Food Festival και στη διάρκεια της θα δοκιμάσουμε διάφορους οίνους και αποστάγματα των μελών της Ένωσης, σε εορταστικό κλίμα. 

Μεταξύ των συμμετεχόντων οινοπαραγωγών: ΑΑΟΣ Βαένι Νάουσα, Έλινος, Zoinos Winery, Κατώγι Αβέρωφ, Κεχρής, Kitrvs, Κτήμα Άλφα, Κτήμα Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Κτήμα Βογιατζή, Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Γκλίναβος, Κτήμα Κατσαρού, Κτήμα Κυρ-Γιάννη, Κτήμα Παυλίδη, Κτήμα Πόρτο Καρράς, Κτήμα Στεργίου, Κτήμα Τέχνη Οίνου, Κτήμα Φουντή, Κτήμα Χατζηβαρύτη και Οινοποιία Τσάνταλη. 

Σε κάθε τραπέζι οινοπαραγωγού θα υπάρχει και κάτι ξεχωριστό: ετικέτες που δεν κυκλοφορούν και τις βρίσκει κανείς μόνο στα οινοποιεία, άλλες που βρίσκουμε μεν στην αγορά, αλλά σε περιορισμένη κυκλοφορία, κάποιες που είναι πρωτοεμφανιζόμενες ή πειραματικές και το καλύτερο, παλαιωμένα κρασιά ή αποστάγματα. Θα γίνουν, επίσης, κάθετες και οριζόντιες γευσιγνωσίες, καθώς και άνοιγμα μεγάλων φιαλών κρασιών που μπορεί και να μην έχουμε την ευκαιρία να ξαναδοκιμάσουμε. 

Όλα αυτά, με είσοδο 10 ευρώ. (Τα 4 ευρώ από κάθε εισιτήριο, θα διατεθούν στο δημοτικό βρεφοκομείο της Θεσσαλονίκης «Άγιος Στυλιανός»). 

Για επιπλέον πληροφορίες: Οίνοι Βορείου Ελλάδος, Τ/2310-281.617, 2310-281.632, [email protected]www.winesofnorthgreece.gr.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών